All aboard the hype train – BelleBox (May edition)

Ако пандемията направи нещо за мен, то е да започна да се грижа малко повече за себе си. За тези два месеца изчетох толкова много статии и изгледах толкова много клипчета за правилната грижа за кожа и коса, че като нищо скоро мога да започна да пиша и за това.

Та покрай всичката тази информация стигнах до извода, че продукти просто трябва да се пробват, пробват, пробват, докато намериш своя. Някак супер естествено покрай това се събскайбнах за BelleBox и получих първата си кутия в началото на май. (да, наясно съм, че сега сме в края на май и това е един много закъснял пост, благодаря)

Какво е Bellebox? Това е кутия, която се изпраща всеки месец на абонаментен принцип и в себе си съдържа различни козметични продукти, на стойност много по-голяма, отколкото плащате за кутията. За месец май, стойността на кутията е 134лв (според описанието на продуктите, което идва с тях), а абонаментът е 24,99 плюс още 3,40 за доставка. Как става този номер не знам, а и “блажени са невежите”. Аз съм тук само, за да опитвам различни неща.

Кутията сама по себе си е супер сладка, с голям хубав надпис “В свят на понита бъди еднорог”. За съжаление обаче в майската селекция нямаше абсолютно нищо, за което да мога да кажа “йеееей, това е моето”.

По ред на разочарование:

Звездата в кутията беше Bella Pierre Peach Blossom eye shadow palette, която е в различни разновидности на прасковеното. За информация – мразя оранжаво във всичките му нюанси, особено прасковено.

Следващото разочарование дойде във формата на червило – Sleek Makeup Matte Me Rioja Red. Първо, не е червено. Това е онзи ужасен нюанс, който граничи с оранжево и въобще не мога да разбера защо цветът не се нарича “някакво никакво”. Просто няма как да изляза с това навън. Но го пробвах вкъщи де и така стигаме до – Второ, това червило така изсушава, че съм напълно убедена, че ако го носиш цял ден вероятно устните ти ще са напукани и това нещо ще се свали от тях на люспи.

INC.redible You Glow Girl Loose Shimmer Pigment (Ready To Be Famous) Продължавайки да се движим покрай оранжавото, благодарение на майската кутия съм притежател на златен хайлайтър. Не го мразя, колкото предните две неща и всъщност предполагам, че някога в някаква ситуация ще ми е полезно, просто не знам какъв би бил този повод.

INC.redible Brightening Drops (Unicorn To The Core) – на това честно казано не знам каква точно му е целта, но е шайни, така че ще го ползвам някъде някога за нещо. Блестящо олио? Защо пък не. В сайта пише, че се ползва като база, в обясненията на BelleBox пък пише, че може да се използва и за естествен завършек на грима. Бонус е, че не се изринах от него, тъй като моята кожа е супер хипер чувствителна и списъка от продукти, които ми създават проблеми е доста дълъг.

Крем за ръце – Naobay Orange Juice Hand Cream – има много, ама много силна миризма на портокал, а аз гледам с недоверие към всеки продукт с добавен аромат. Хубавото обаче на този крем е, че попива бързо и не остава мазен върху ръцете, което е прекрасно, защото причината да не ползвам кремове за ръце е именно това.

И така първият ми опит с BelleBox не беше особено вдъхновяващ, но това не ме отказва, разбира се. Даже с нетърпение очаквам кутията за юни, може би там ще има “йееей, това е моето”.

При всички положения намирам идеята на услугата за много хубава и я препоръчвам, на всеки, който иска да пробва от всичко по малко, било то и в недолюбени нюанси.

В този ред на мисли, ако някой иска нещо от изброените неща нека просто ми пише. Не правя giveaway, не искам да се събскайбвате за никъде или да шервате нещо (ще оценя ако го направите, разбира се), просто не искам едни хубави неща да седят и да прашасват неползвани вкъщи.

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.