Tv & Film

Star Wars: Rise of Skywalker

Всичко лошо, което може да се прочете по сайтове, слуша по подкастове и гледа по видеа за този филм е вярно.

Филмът е откровено тъп, а сюжетът е плосък като палачинка. Това не са неща, които да не съм очаквала или да съм изненадана от тях. Това, което ме изумява е, че една нощ по-късно аз вече не го помня. Просто в душата ми живее разочарование, което вероятно до следобед ще избледнее, защото и малкото спомени, които се въртят в главата ми ще са се изпарили.

Общо взето, когато Марк Хамил каза на феновете да изчакат да пуснат Епизод 9 по кабелната въобще не е било бъзик, нищо че му се наложи да се обяснява, че се шегува.

Добрата новина – поне свърши. Имаше някакъв вял финал там и най-сетне ще оставят горкото семейство Скайуокър на мира. Аз лично ще кажа на децата си, че тази епична история се състои само в оригиналните 3 филма и толкова.

Едно от нещата, на които се възмутих вчера беше как са изстискали абсолютно всяка възможност да възползват от сантимента на феновете с препратки към епизоди 4,5 и 6. Тази сутрин преосмислям това си възмущение, защото ако не бяха постоянните намигвания към славното минало, горкият зрител щеше да разполага само с два часа безобразно лоша актьорска игра от някакъв ушат тип с тъпо лице и някаква мацка там, която пък няма никакво изражение на лицето. Бих се извинила на феновете на Дейзи Ридли, но това момиче играе все едно няма душа. А май и в реалния живот си е такава. Може пък наистина да няма.

Двете епични битки ги проспах без да искам. Бях много възмутена колко са шумни.

По мъдрите думи на пичовете от Forplay: “Rise of Skywalker е тъп на хуй… триглав, зелен, извънземен хуй!”

Тук ще приключа просто защото нямам какво повече да кажа. Общо взето чворът в паркета ми е по-интересен за гледане и носи повече вълнение. В Епизод 9 няма нищо изненадващо и нищо, което да си заслужава. Единственото хубаво, както винаги, е музиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *